SPILDEVANDSSEPARERING

SEPARATKLOAKERING – REGN- OG SPILDEVAND I HVERT SIT SYSTEM

Der er ikke mange der ved det, men det er noget vi prøver at gøre noget ved! Aarhus Maskinudlejning har en autoriseret kloakmester ansat + vi er godtkendt som autoriseret kloakmestervirksomhed (se bevis længere nede).

Vi vil utrolig gerne hjælpe dig og håber (og mener), at vi kan give dig et skarpere tilbud, end du allerede har fået. Kunne det ikke være dejligt at spare lidt knaster til en ekstra ferie? Hvis vi har fanget din interesse, vil vi utrolig gerne sende vores autoriserede kloakmester forbi netop dig og give et uforpligtende tilbud.

HVAD ER DET EGNETLIG FOR NOGET?

At adskille regn- og spildevand er ikke noget man just gør på en formiddag – det er som regel et større projekt. Det er dog en nødvendighed, at det bliver gjort, for at tilpasse kommunen til mere vand.

Det helt store problem er, at meget af vandet i Aarhus kommune løber i samme systemer, hvor alt vandet kommer til rensningsanlægget. Det giver ingen mening, hvorfor man i fremtiden vil sikre, at det kun er spildevand, som kommer en tur forbi rensningsanlægget.

DER ER STYR PÅ SAGERNE