Brdr. Ellegaard er en ny afdeling hos Aarhus Maskinudlejning. Vi er nye på markedet, men forsøger at være yderst profesionelle.

Professionel rådgivning fra start til slut

Uanset hvilket type projekt du står overfor tilbyder vi hos Brdr. Ellegaard professionel rådgivning fra start til slut. Vi vejleder dig og forskellige løsningmodeller, som lever op til myndighedernes kravsspecifikationer.

Fleksibilitet i højsædet

Ved akut behov for en kloakmester, bestræber vi os altid på, at stå til rådighed. Opdager du pludselig en skade på din kloak er det vigtigt, at du reagerer på problemet, da det ellers kan have store konsekvenser for din ejendom.

Løsningen set i det store billede er vigtigt for os!

Regn -og spildevandsseparering

Hos Brdr. Ellegaard laver vi lokal håndtering af regnvand, samt miljøvenlige regnvandsløsninger. Vi tillægger en stor værdi i at være grundige og altid levere et professionelt stykke arbejde. Vi lytter til dig og dine behov og værner om ønsker og krav.

Aarhus

Vi arbejder primært i Aarhus, men laver også autoriseret kloakmester opgaver andre steder i Syd -og Østjylland.

Kravspecifikationer

Alle opgaver udført af Brdr. Ellegaard lever naturligvis op til de krav der er stillet fra myndigheder. Alle opgaver laves med en fuld rapport, samt tegninger over de udførte installationer.

Brdr. Ellegaard – en del af Aarhus Maskinudlejning, har autorisation til at udføre alle typer af kloakarbejde. Vi tilbyder blandt andet spildevandsseparering, opbygning af faskine, omfangsdræn og meget mere.