Helpie FAQ

Helpie FAQ

 • Hvordan booker jeg en eller flere maskiner?

  Når du booker en maskine på Aarhus Maskinudlejning, er det ligesom når du kommer ”varer i kurven” på andre internetshops. Det er samme måde, som når du for eksempel bestiller et par bukser og lægger dem i kurven.

  Du skal tage stilling til, hvor mange dages leje du ønsker og finde de dage der passer dig i kalenderen. Hvis ikke du kan lægge varen (maskinen) i kurven den eller de pågældende dage du ønsker denne, er det fordi maskinen er booket i forvejen.

  Inden du færdiggøre din ordre, skal du tage stilling til, om du ønsker levering eller selvhenter.  

  Ønsker du ikke levering, skal du huske at enten at booke vores maskintrailer i samme ordre, eller selv sørge for at have en trailer der må læsse den pågældende maskine og transportere denne på forsvarlig vis.

  Vi anbefaler dig, at vælge levering, da vi har rutine i fastsurring og samme tid kan give en introduktion til den pågældende maskine ved levering.

 • Hvordan skal jeg forholde mig til brændstof?

  Diesel
  Når du lejer en dieseldrevet maskine (minigraver, minilæsser, Wacker pladevibrator) hos Aarhus Maskinudlejning medfølger der en fuld 20-liters diesel beholder. Beholderen anvendes til at tanke maskinen. Når man er færdig med at anvende maskinen fyldes denne helt med diesel, hvorefter beholderen fyldes på den nærmeste tankstation.

  Derved returnerer man altid en fuld maskine og fuld dieselbeholder.
  Du skal være opmærksom på at dieselmaskiner ikke må løbe tør for brændstof. Ved leje i flere dage, skal du derfor huske at tanke maskinen hver aften.  

  Er maskinen og dunken ikke flydt ved endte leje, vil der blive opkrævet et gebyr samt mængden af anvendt diesel.

  Benzin
  Når du lejer en benzindrevet maskine (motorbøre, pladevibrator, fræser)  hos Aarhus Maskinudlejning medfølger der IKKE en benzinbeholder. Dette har vi valgt for at undgå, at man fylder forkert brændstof på vores maskinen. Derudover har mange almindelige ”plæneklipperbenzin” stående, hvilket man selv står for at indkøbe og anvende.
  Ligesom vores dieseldrevende maskiner, så skal de maskinerne der kører på benzin også fyldes op, inden de returneres til Aarhus Maskinudlejning.

  Er maskinen ikke fyldt med diesel vil der efter endt leje blive opkrævet et gebyr, samt mængden af anvendt benzin.

  Benzin med 2-taktsolie
  Vores pælebor er drevet af 2-taktsolie og benzin. Vi bestræber os på at sende en beholder med blandet opløsning til dig. Denne beholder skal ikke fyldes. Betaling for brug af brændstof når du lejer vores pælebor vil fremgå af din faktura.

  Løber du tør for blandet benzin eller har ikke fået benzin leveret, er det vigtigt at opløsningen blandes korrekt. Der er her vigtigt at du laver en opløsning på 4 % 2-taktsolie. Eks: 5 liter benzin = 2 dl.

 • Skal maskinene rengøres?

  Alle maskiner lejet hos Aarhus Maskinudlejning skal rengøres og tilbageleveres i samme stand, som da man modtog maskinen. Vi forventer ikke at maskinen bliver poleret, men ser den gerne vasket.
  Er dette ikke tilfældet, vil der blive pålagt et gebyr på din faktura.

 • Hvordan fungerer det med betalingen?

  Efter endt leje modtager  du en faktura fra Aarhus Maskinudlejning med betalingsoplysninger. Inden du modtager en faktura fra os, sikrer vi os, at maskinens tank er påfyldt og ligeledes at den medfølgende dieselbeholderen er fyldt.

  Vi kontrollere ligeledes, at maskinen bliver tilbageleveret i samme stand, som du modtog den i. Er dette ikke tilfældet, vil der blive pålagt et gebyr på din faktura. Se eventuelt vores lejebetingelser angående dette.

 • Hvor langt fra Aarhus leverer I og hvad koster det?

  Vi leverer maskinerne i en radius af 12 km fra virksomhedens adresse. Er leveringen længere væk, vil der blive opkrævet en timepris for leveringene á 450 kr. plus moms pr. time, samt diesel til vores lastbil.

  Levering inden for 12 km koster 599 kr + moms.

 • Hvordan fungere det med levering og afhentning?

  Vi bestræber os altid på at levere maskinen, så man har den fra kl. 0800 den dag man har lejet den.  Nogle gange leverer vi maskinen aftenen forinden. Dette afhænger af, hvad der er nemmest for os rent logistisk. Vi sætter derfor stor pris på jeres fleksibilitet.

 • Hvor længe har jeg maskinen?

  Når du lejer en af Aarhus Maskinudlejnings maskiner, har du den som udgangspunkt fra klokken 0800-1600 på pågældende dag.  Lejer du maskinen mere end én dag, beholder du naturligvis maskinen hele dagen. Hvis du for eksempel har lejet maskinen 2 dage, har du den fra kl. 0800 dag 1 og til kl. 1600 dag 2.

 • Jeg har ikke fået svar på mit spørgsmål?

  Er dette tilfældet ser vi gerne, at du retter henvendelse, så vi derpå kan optimere vores forretning og gøre det endnu nemmere for dig!

  Send os en mail på kontakt@aarhusmaskinudlejning.dk og vi fyrer dit spørgsmål på hjemmesiden.

  Mangler du svar akkurat lige nu kan du kontakte os på telefon: 60194940.