Om Os

Troels

Lasse

Hvorfor?

Aarhus Maskinudlejning ApS er et relativ nystartet firma beliggende i Aarhus, bestående af brødrene Troels og Lasse. De er født og opvokset i en lille landsby udenfor Ribe, hvor traktorer, trailere, gravemaskiner m.m. var noget, mange havde stående i baghaven. Nu er de imidlertid begge flyttet til storbyen, hvor man skal kigge langt efter den slags maskiner, og netop derfor har de startet Aarhus Maskinudlejning

Pungen op af æ’ lumm (lommen)

Hvorfor skal alt være dyrt? Det skal det heller ikke. Lasse og Troels har gjort det muligt for ALLE at leje forskellige maskiner til yderst favorable priser. Så er du privat kunde, der bare ikke magter at skovle flere tons jord ud af din have ved håndkraft, eller er du erhvervsdrivende, og godt kunne bruge lidt mekanisk hjælp til det daglige arbejde, så giv os et kald!

Der var engang…

Det hele startede med, at Troels og hans kæreste købte et hus i Aarhus. I den forbindelse skulle Troels bruge en minigraver til at lave en ny indkørsel og hive utallige rødder op af den genstridige jord. Troels indså hurtigt, at der skulle mere end “den bare næve” til at udføre arbejdet, og han kontaktede derfor en række forskellige entreprenører. Han fandt dog hurtigt ud af, at han ville blive ruineret, hvis han skulle leje den maskine, han havde brug for. Derfor købte Troels sin egen minigraver, og kunne nu med stolthed i stemmen sige, at han havde en minigraver stående i sin baghave. Troels og Lasse gik straks i gang med at grave og grave. Før de vidste af det, var arbejdet i indkørslen færdigt. Men maskinen stod der stadig, og den var klar til nye eventyr.

Vi vil så gerne hjælpe

Det startede med en minigraver, men sidenhen er der kommet andre maskiner til, og vi håber på endnu flere. Nu tilbyder vi blandt andet udlejning af Motorbøre, pladevibrator, nedbrydningshammer, trailere og meget mere!

Tjek vores shop og se om der er noget du kan bruge.

Vi er yderst fleksible, og bestræber os på at have kunden i centrum. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os!

VI vil bare så gerne hjælpe

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Troels & Lasse