Hvordan skal jeg forholde mig til brændstof?

Diesel
Når du lejer en dieseldrevet maskine (minigraver, minilæsser, Wacker pladevibrator) hos Aarhus Maskinudlejning medfølger der en fuld 20-liters diesel beholder. Beholderen anvendes til at tanke maskinen. Når man er færdig med at anvende maskinen fyldes denne helt med diesel, hvorefter beholderen fyldes på den nærmeste tankstation.

Derved returnerer man altid en fuld maskine og fuld dieselbeholder.
Du skal være opmærksom på at dieselmaskiner ikke må løbe tør for brændstof. Ved leje i flere dage, skal du derfor huske at tanke maskinen hver aften.  

Er maskinen og dunken ikke flydt ved endte leje, vil der blive opkrævet et gebyr samt mængden af anvendt diesel.

Benzin
Når du lejer en benzindrevet maskine (motorbøre, pladevibrator, fræser)  hos Aarhus Maskinudlejning medfølger der IKKE en benzinbeholder. Dette har vi valgt for at undgå, at man fylder forkert brændstof på vores maskinen. Derudover har mange almindelige ”plæneklipperbenzin” stående, hvilket man selv står for at indkøbe og anvende.
Ligesom vores dieseldrevende maskiner, så skal de maskinerne der kører på benzin også fyldes op, inden de returneres til Aarhus Maskinudlejning.

Er maskinen ikke fyldt med diesel vil der efter endt leje blive opkrævet et gebyr, samt mængden af anvendt benzin.

Benzin med 2-taktsolie
Vores pælebor er drevet af 2-taktsolie og benzin. Vi bestræber os på at sende en beholder med blandet opløsning til dig. Denne beholder skal ikke fyldes. Betaling for brug af brændstof når du lejer vores pælebor vil fremgå af din faktura.

Løber du tør for blandet benzin eller har ikke fået benzin leveret, er det vigtigt at opløsningen blandes korrekt. Der er her vigtigt at du laver en opløsning på 4 % 2-taktsolie. Eks: 5 liter benzin = 2 dl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *